Κυρμανίδης 1965

εμπειρία στο χώρο της εμπορίας ξύλου, προσφέροντας άριστα προϊόντα, τεχνογνωσία και υπηρεσίες!

Η Ξυλεμπορία Κυρμανίδη, δραστηριοποιείται από το 1965 στην Κατερίνης στο χώρο της εμπορίας ξύλου. Προσφέρει άριστα προϊόντα, τεχνογνωσία και υπηρεσίες τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Βασική μας αρχή είναι να επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες ξύλου-με ονομασία προέλευσης- ώστε να πετυχαίνουμε απόλυτα μηχανικό και αισθητικό αποτέλεσμα που διαρκεί σε βάθος χρόνου.

Πεποίθηση μας και πάγια αρχή αποτελεί το τρίπτυχό: Απόλυτη εφαρμογή, αισθητική τελειότητα, αντοχή στο χρόνο. Και δεν πρόκειται ποτέ να παρεκκλίνουμε στο ελάχιστο από αυτό το τρίπτυχο γιατί για μας είναι θεμελιώδους σημασίας όσον αφορά την δουλειά μας.

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 μ2 στεγασμένων χώρων και 2.500m2 αύλειων χώρων. Απασχολεί ειδικευμένους εργαζόμενους και μεταφέρει στον χώρο σας με ιδιόκτητα  γερανοφόρα τα εμπορεύματα μας,που σας έχουμε βοηθήσει να επιλέξετε με τις γνώσεις και εμπειρία που διαθέτουμε.

Ο χρόνος παράδοσης είναι άμεσος, γιατί όλα τα εμπορεύματα μας είναι ετοιμοπαράδοτα. Διαθέτουμε εκθετήριο με ευρεία γκάμα, για την εύκολη επιλογή δαπέδων και εξαρτημάτων στέγης. Επίσης έχουμε και εκθετήριο δαπέδων στο κέντρο της πόλης για την εύκολη πρόσβαση και εξυπηρέτησης σας. Είμαστε στην διάθεση σας για την επίλυση κάθε απορίας σας.