Τι δάπεδο να επιλέξω;

Πιστεύουμε ότι το δάπεδο είναι το πρώτο έπιπλο που τοποθετείτε στον χώρο μιας κατοικίας. Έτσι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στην αισθητική αλλά και σωστή λειτουργικότητα του χώρου. Το τρίπτυχο «απόλυτη εφαρμογή», «αισθητική τελειότητα» και «αντοχή στον χρόνο είναι αυτό που μας οδηγεί να διαλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας.

Τα δάπεδα τα χωρίζουμε σε κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης τους και το φινίρισμα τους. Έτσι έχουμε τα καρφωτά, τα κολλητά και τα πλωτά δάπεδα ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης τους και τα προβερνικωμένα δάπεδα ή αυτά που χρήζουν βερνίκωμα ανάλογα με το φινίρισμα τους.

Ένας ξεχωριστός κόσμος δαπέδων είναι τα laminate τα οποία έχουν κατακτήσει μια πολύ μεγάλη μερίδα αγοραστών όχι μόνο λόγω της δελεαστικής τους τιμής αλλά και για την αισθητική τους τελειότητα και την υψηλή τους αντοχή. Σύμφωνα με την λογική των laminate έχουμε και τα vinyl δάπεδα που έχουν απεριόριστη αντοχή στην υγρασία των χώρων. Εδώ και αρκετά χρόνια προχωράμε σε εφαρμογές δαπέδων εξωτερικού χώρου με μεγάλη επιτυχία. Σε πισίνες ,αυλές κλπ., με τέτοιο τρόπο στην τοποθέτηση τους ώστε να έχουμε μεγάλη αντοχή στο χρόνο και σε πιθανές δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα καρφωτά δάπεδα  τοποθετούνται με τον κλασσικό παραδοσιακό τρόπο ,επάνω σε σχάρα από καδρόνια και στη συνέχεια γυαλίζονται στον χώρο της τοποθέτησης τους . Τα τελευταία χρόνια διαθέτουμε και  καρφωτά δάπεδα βερνικωμένα, για να εξασφαλίσουμε εκ των προτέρων την αισθητική του χώρου σας.

Τα κολλητά δάπεδα είναι μικρότερου πάχους 10mm με 15mm , τα βρίσκουμε σε διάφορα μεγέθη αλλά έχουμε το ίδιο εύρος γκάμας με τα καρφωτά δάπεδα. Τα κολλάμε με σύγχρονες μεθόδους πάνω σε τσιμεντοκονίες ή ψευτοπατώματα  ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη ανταπόκριση του υλικού.

Τα προβερνικωμένα πλωτά δάπεδα είναι αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο από όλα τα τα δάπεδα τα τελευταία 15 χρόνια. Τα πλεονεκτήματα τους πολλά. Απεριόριστη γκάμα επιλογής όσον αφορά τα χρώματα και τις τιμές. Θα σας βοηθήσουμε για την σωστή τους τοποθέτηση πάνω σε υπόστρωμα της επιλογής σας. Θα σας βοηθήσουμε για την σωστή τοποθέτηση πάνω σε υπόστρωμα της επιλογής σας. Είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κατηγορία ξύλινων δαπέδων από συμπαγές ξύλο που είναι έτοιμο για τοποθέτηση.

Τα laminate που διαθέτουμε είναι προϊόντα επώνυμων οίκων Γερμανίας , Ιταλίας και Βελγίου. Η γκάμα μας σε ετοιμοπαράδοτα laminate είναι πολύ μεγάλη τόσο στο χρωματολόγιο όσο και στις προδιαγραφές που εσείς επιθυμείτε.  Διατίθενται  laminate από 8mm- 12mm AC3-AC4 για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα μετρήσουν τα επίπεδα υγρασίας του χώρου σας για την ασφαλή και εγγυημένη εφαρμογή και τοποθέτηση των δαπέδων.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην περιλαμβάνουν συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους και να γράφονται στα ελληνικά. Η kirmanidis.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σχολίων.
Ευχαριστούμε!